Foto: Reuters/Scanpix
Viens no veidiem, kā nodrošināt sev sabiedrības uzmanību, ir tetovējumi, bet, protams, lai tādējādi iemantotu slavu visā pasaulē, nepietiek ar delfīniņu uz pēcpuses vai dzejnieka rindām uz krūtīm – tad nepieciešami krietni lielāka izdoma un izturība.

Starp daudzajiem ērmiem, kuri ar saviem tetovētajiem un citādi izrotātajiem ķermeņiem guvuši starptautiska mēroga atpazīstamību, ir arī amerikānis Mets Gons (attēlā), kurš tiek uzskatīts par vienu no tetovētākajiem vīriešiem pasaulē.

Pats Mets, kurš tiek dēvēts arī par Dambretes cilvēku (The Checkered Man), apgalvo, ka tetovējumi klāj 99% viņa ādu, un šo rekordu pārspēt ir praktiski neiespējami.

Vīrietis, kurš tetovēties sācis jau agrā jaunībā, ir iekrāsojis ne tikai ādu, bet arī acu baltumus (viena acs ir zila, otra - zaļa) un mutes iekšpusi, tādējādi savu izskatu padarot tik baisu, ka mazuļi, viņu ieraugot, sākot raudāt.

Baisais izskats gan Metam nodrošina arī atpazīstamību - viņš tiek aicināts uz dažādiem tetovētāju saietiem, fotosesijām, intervijām, televīzijas pārraidēm, kas ar ērmīgo ārējo tēlu vīrietim ļauj arī nopelnīt iztikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!