Foto: Instagram.com/explore/tags/yorkdalefashionsanta/
Beidzot var uzgavilēt visi hipsteri un tie, kuri sajūsminās par vīriešiem ar iespaidīgu sejas apmatojumu, jo atrasts, iespējams, pats seksīgākais bārdainis un vienlaicīgi arī sirmgalvis pasaulē. Sociālajos tīklos milzīgu ievērību izpelnījies kanādiešu modelis Pols Meisons (attēlā pa labi), kurš var lepoties ar īpaši kuplu un koptu bārdu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Pols ir modelis ar trīsdesmit gadu stāžu. Viņa galvenais skaistuma trumpis ir sirmā, kuplā bārda. Šogad kolorītais kungs izpelnījies milzīgu ievērību sociālajos tīklos, jo viņš piedalās īpašā labdarības akcijā, kuras ietvaros viņš tēlo Salaveci.

Toronto iepirkšanās centrā Yorkdale tiek organizēta ziedojumu akcija - Pols tēlo Ziemassvētku vecīti un sniedz iespēju veikala apmeklētājiem ar sevi kopā nobildēties. Par katru foto, kurš sociālajos tīklos publicēts un apzīmēts ar mirkļbirku #YorkdaleFashionSanta, uzņēmums ziedo vienu dolāru fondam, kurš paredzēts slimiem bērniņiem.

Pols virtuālajā vidē jau pasludināts par "modīgo Salaveci" un arī, iespējams, pašu seksīgāko bārdaini pasaulē. Simtiem ļaužu lauzušies uz iepirkšanās centru, lai taptu iemūžināti kopā ar kuplā sejas apmatojuma īpašnieku, un cilvēki nebeidz vien jūsmot, cik iekārojams un pievilcīgs ir Meisons.

Lai gan akcijas mērķis ir palīdzēt slimiem bērniem, naudiņas ziedošana daudziem palikusi otrajā plānā. Lielāku sabiedrības interesi izpelnījusies iespēja nobildēties kopā ar sirmgalvi, kurš neatbilst Ziemassvētku vecīša ierastajam tēlam ar lielu vēderu, sarkanu degunu un apaļu seju, nevis iespēja palīdzēt mazuļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!