Foto: Kadrs no video

Par īstenu interneta sensāciju parūpējies populārais jūtūberis Mr. Beast jeb Džimijs Donaldsons – viņa jaunākais video jau trešo dienu nepamet "YouTube" trendu topa pirmo vietu un aizkustina miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Mr. Beast jaunākais video "1000 neredzīgi cilvēki atgūst redzi" trīs dienu laikā noskatīts jau 70 miljonus reižu un savācis vairāk nekā 260 tūkstošus komentāru. Digitālā satura autora fani lielākoties pauž pateicību par puiša labo sirdi, jo tieši ar viņa aktīvu iesaisti šiem cilvēkiem veikta acu ķirurģija, lai viņi atkal spētu ieraudzīt mūsu pasaules un ikdienas skaistumu.

Mr. Beast sadarbojies ar acu ķirurģijas ekspertiem un dažādām organizācijām, kuru rīcībā ir ziņas par vājredzīgiem un pavisam neredzīgiem cilvēkiem. Puisis lielākoties apmaksājis kataraktas operācijas, un 1000 cilvēku atkal atguvuši redzi.

Vērienīgajā projektā jūtūberis sadarbojies ar oftalmologu Džefu Levensonu, kurš vairāk nekā 20 gadus darbojas programmā "Redzes dāvana" – tā ir kataraktas operācija bez maksas, lai gan tirgū šāda manipulācija maksā 7000 dolāru par operāciju vienai acij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!