Jau ilgāku laiciņu interneta plašumos milzīgu popularitāti bauda videokrātuvē Youtube izveidotas kanāls Tumba Ping Pong Show, kurā zviedru izcelsmes draugu grupiņa demonstrē trikus ar pingponga raketēm un bumbiņām.

Tagad triku demonstrētāji iemantojuši pasaules slavu, kuru viņiem atnesis videoklips, kurā draugi izpilda īpaši bīstamas un dzīvību apdraudošas darbības.

Videoklipā redzams, kā puisis un meitene nostājas viens otram iepretī, lai uzsāktu  improvizētu pingponga spēli, taču bumbiņas vietā jaunieši izmanto ievērojama izmēra nažus.

Triks sākas, kad puisis ar raketi uzsit pa nazi tā, lai tas aizlidotu līdz meitenei. Drosmīgā jauniete savukārt aši pārtver nažus ar apaļajām raketēm, taču ar to vēl nekas nebeidzas.

Pēcāk virs meitenes galvas tiek pacelts ananāss. Šoreiz puisis demonstrē savu meistarību, uzsitot pa nazi ar raketi tā, ka lidojumā tas pāršķeltu augli, kurš tiek turēts bīstami tuvu jaunietes smadzeņu podam.

Kad izdevies īstenot bīstamos trikus, puisis no kabatas izvelk īstu bumbiņu un raida to uz meitenes pusi, kura, nepakustoties ne pa milimetru, noķer lidojošo objektu ar muti.

Lai gan videoklips guvis ievērojamu skatījumu skaitu un ļaudis to novērtējuši atzinīgi, joprojām tiek lauzti šķēpi par nofilmēto darbību īstumu. Acīgākie un profesionālākie ļaudis pauž nostāju, ka video ir safabricēts un patiesībā Tumba Ping Pong Show dalībnieki izmanto lētus trikus, ar kuru palīdzību apmānījuši cilvēkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!