Foto: Kadrs no video
Lai gan parasti pusaudži izvairās no pikantu ainiņu skatīšanās kopā ar vecākiem vai vecvecākiem, 17 gadus vecais amerikāņu tīnis Kevins nolēmis ne tikai izglītot savu vecmāmuļu (abi attēlā) par mūsdienu popmūzikas tendencēm, bet arī nofilmēt viņas reakciju.

Lai iepazīstinātu vecmāmuļu ar popmūzikas aktualitātēm, Kevins bija izvēlējies viņai parādīt Nikijas Mināžas dziesmas Anaconda videoklipu, kurā, protams, netrūkst arī izaicinošu ainiņu.

Kevina omīte ar visnotaļ lielu interesi skatījās Mināžas grozīšanos un par firmas zīmi kļuvušo dibentiņa kratīšanu un nevairījās no skarbiem, bet trāpīgiem komentāriem par redzēto.

Videomateriāls, kurā iemūžināta vecmāmiņas reakcija, ātri vien iemantojis milzu popularitāti globālajā tīmeklī, un nepilnas nedēļas laikā tas savācis vairāk nekā pusmiljonu skatījumu.

Lai gan omīte pacietīgi noskatījās visu video, kundze neslēpa, ka redzētais nav viņai īsti gājis pie sirds - tas neesot īsti viņas stilā.

"Es ko tādu neskatītos katru dienu. Pat ja man būtu 20 gadi, man tas nepatiktu," diezgan pārliecināta bija omīte, kuras antipātijas izpelnījās gan Mināžas ģērbšanās stils, gan izaicinošās kustības, tomēr atzinīgi vārdi tika dziedātājas lokanībai un figūrai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!