Foto: instagram.com/explore/tags/glitterpits/

Sociālajos tīklos atkal sarosījušās sievietes, kurām pagalam nepatīk skūt lieko apmatojumu. Šovasar lielu popularitāti iemantoja stulbings, kura ietvaros dāmas atrādīja nekoptās paduses, un tagad daiļā dzimuma būtnes gājušas vēl tālāk – viņas pasākušas spalvas rotāt ar spīdumiņiem.

Izdevums Elite Daily ziņo, ka sociālajā tīklā Instagram arvien populārākā kļūst mirkļbirka #GlitterPits. Tās ietvaros sievietes dalās ar bildītēm, kurās iemūžinātas spalvainas paduses, kuras izrotātas ar spīdumiņiem un visādi citādi izskaistinātas.

Kā vēsta izdevums, šoruden sociālajos tīklos aizsākušies vairāki stulbingi ar spīdumiem. Tā, piemēram, vīrieši dalījušies ar bildītēm, kurās iemūžinātas ar fliteriem izrotātas bārdas, savukārt dāmas - ar izgreznotiem matiem.

Feministes ņēmušas vērā jaunākos sociālo tīklu skaistuma novirzienus un sniegušas savu interpretāciju par spīgulīšu tēmu - viņas sākušas pārpludināt internetu ar spalvainām un zaigojošām padusēm.

Kā vēsta mediji, stulbings tikai nesen aizsācies, bet vairākas dāmas jau bijušas gana drosmīgas, lai pazīmētos ar savām spīgulīšiem rotātajām, spalvainajām padusēm. Tiek paredzēts, ka laika gaitā šīs kustības popularitāte pieaugs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!