Foto: DELFI
Kamēr daļa nācijas bauda atvaļinājumus, atpūšas pie dabas krūts un cenšas izvairīties no sociālajiem tīkliem, daži, neraugoties uz tveicīgo laiku, metas kaismīgās diskusijās, kas nereti noved arī pie kāda skandāliņa.

Šonedēļ par interneta jokdaru "upuri", iespējams, pašam to negribot, kļuvis dzejnieks un mūzikas biznesa haizivs Guntars Račs. Viss sākās ar grupas bet bet atgādinājumu Twitter tīklā, ka šogad grupa uzstāsies festivālā Summer Sound.

Šo priekpilno vēsti nokomentēja Twitter lietotājs @vitaamiins, ne mazāk priekpilni piebilstot, ka acīmredzot Račs beidzot ir dabūjis biļetes uz festivālu.

Grupas atbilde bija lakoniska - "Izēd ateju!". Kā, izpētot grupas profila aktivitātes, izsecinājuši interneta huligāni, tieši Račs varētu būt atbildīgs par konta uzturēšanu, tāpēc šī atbilde netika uztverta nevis kā grupas kopīgais viedoklis, bet gan Rača privātais paziņojums, un, protams, nebija ilgi jāgaida, lai Twitter tīklā sāktos stulbings ‪#IzēdAteju.

Tiem, kuri sekojuši līdzi Rača gaitām, atmiņā ir kāds 15 gadus vecs notikums, kad viņš jau reiz šī paša teiciena dēļ krita asprāšu nežēlestībā.

2000. gada septembrī kāds, kurš bija parakstījies kā "Lyleyus Pympeyus, grūpijs", Račam bija aizsūtījis vēstulīti, kurā viņa dzeju bija pielīdzinājis jenotu izkārnījumiem, uz šo vēsti pēc divām dienām saņēmis aicinājumu izēst ateju un visam šim notikumam veltījis mazu ludziņu par dzejnieka nedienām.











Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!