Atskatoties uz aizvadītā gada spilgtākajiem notikumiem, portāla "Delfi" sociālo tīklu nodaļas veidotais raidījums "Gads, ko varētu aizmirst, bet nesanāk" sazvanījās ar divtūkstošo gadu sākuma pašmāju mūzikas mītiskāko tēlu – reperi Shalle, lai vaicātu domas par viņa cīņubiedra Gustavo atgriešanos. Tiesa, intervija izvērtās īsāka nekā plānots.

Shalle, kurš atpazīstamību izpelnījās ar stingru valodu un ekspresīvām rīmēm, īsajā sarunas gaitā apliecināja, ka asumu un lakoniskumu aizvien zaudējis nav, piedraudot skarbi izrēķināties ar vienu no raidījuma vadītājiem Eduardu Gorbunovu, kurš pazīstams arī kā mūziķis Edavārdi.

Shalle, kurš savu pēdējo dziesmu "Lai jau mauc" izdeva 2010. gadā, pēc aktīvās darbības norieta publiskajā telpā parādās ļoti reti. Kāpēc tā, kāpēc mūziķis pārstāja darboties, kā arī, vai fani var sagaidīt viņa atgriešanos – šie un vēl citi jautājumi raidījuma "Gads, ko varētu aizmirst, bet nesanāk" ietvaros tā arī netika noskaidroti.

Atgādinām, ka "Delfi" sociālo tīklu komandas veidotajā raidījumā ar vieglu ironiju tika aplūkoti pērnā gada spilgtākie, interesantākie un jocīgākie notikumi, kas sabiedrībai likuši kulstīt mēles, agresīvi tvītot un brīžiem bezspēcīgi triekt plaukstu pret pieri.

Tā ietvaros tika noskaidrots, kurš bijis 2021. gada lielākais veiksminieks, kurš sliktākais čoms un kurš – labākais mūzikas festivālu rīkotājs. Spilgtu tēlu lomās iejutās tādi pazīstami pašmāju komiķi kā Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis un podkāsta "Bize vaļā" vadītājs Kārlis Liepiņš.

Ar savu pirmo publisko parādīšanos pēc daudzu gadu pārtraukuma klajā nāca arī leģendārais reperis Shalle. Visu raidījuma ierakstu skaties šeit:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!