Foto: Instagram.com/lupokku/
Mediju ievērības lokā nonākusi kārtējā dzīvā Bārbija – 22 gadus vecā britu studente Hanna Gregorija (attēlā). Tūkstošiem cilvēku sociālajos tīklos jūsmo par viņas valdzinošo izskatu, savukārt vīrieši, ja var ticēt daiļaviņas sacītajam, burtiski jūkot prātā.

Hannas slavas pirmsākumi meklējami sociālajos tīklos. Viņas Instagram blogam ir vairāk nekā 18 tūkstoši sekotāju, un visbeidzot meitenes īpatnējo ģērbšanās stilu un piemīlīgo sejiņu pamanījuši arī žurnālisti.

Smukā studente jau paguvusi sniegt intervijas teju visiem ietekmīgākajiem britu laikrakstiem. Tajās Hanna pastāstījusi, ka viņu vienmēr fascinējis lellītes Bārbijas dzīvesveids un vizuālais izskats.

Piemīlīgā būtne atklājusi, ka bērnībā viņa bijusi ļoti kautrīga meitenīte. Kad Hanna sākusi mācīties augstskolā, studiju biedri ievērojuši, ka viņas izskatā ir zināmas līdzības ar Bārbiju.

Liekot lietā grima neierobežotās iespējas un meitenīgas drēbes, Hanna sākusi apzināti censties līdzināties lellei. Jāatzīmē, ka viņa līdz šim nav veikusi nekādas plastiskās operācijas – britu Bārbijas daile ir dabas dota.

Kā pastāstījusi Hanna, ik dienu viņa vismaz trīs stundas pucējas, lai līdz katrai sīkākajai detaļai noslīpētu savu tēlu. Kontaktlēcas, efektīgs grims un rozīgos toņos ieturēts apģērbs ir Bārbijas lomas neatņemama sastāvdaļa.

Tiesa, būt par "dzīvo Bārbiju" nav viegli. Meitene intervijās sūkstījusies, ka pašas radiem nepatīkot ar viņu kopā iziet sabiedrībā. Tāpat viņa žēlojusies, ka neveicoties ar īstās mīlestības meklējumiem – puiši, kas viņai iepatikušies, parasti nespējot attaisnot viņas cerības.

failed my exam but I looked cute n luxurious

A photo posted by Hannah Gregory (@lupokku) on Jan 27, 2016 at 8:24am PST

Snow queen outfit for getting sushi ❄🍣 #swankiss

A photo posted by Hannah Gregory (@lupokku) on Jan 12, 2016 at 12:21pm PST

#throwback to when I had a nice place in my room to take outfit pics 😢 #hellosweetiestore #lovethisoutfit

A photo posted by Hannah Gregory (@lupokku) on Jan 9, 2016 at 5:30am PST

I'm at the library on a Saturday 😢😢😢😢😢 I accidentally dressed very Christmassy today 😯❄

A photo posted by Hannah Gregory (@lupokku) on Nov 21, 2015 at 10:38am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!