Foto: Privātais arhīvs
Tikko Latviju pāršalcis pozitīvs stāsts par jauniešu elka Raivja Raspopova darbu vainagošanos ar augļiem, bet skauģi jau atkal steidz meklēt blusas jaunā biznesmeņa pūkainajā kažokā. Dažādos forumos sākusies nekontrolēta žults izgāšana pār Raspopovu un viņa jauno auto.

Jaunais biznesmenis nupat palepojās faniem ar to, ka pāris nedēļu laikā sapelnījis smalkam "Hyundai Coupe" (abi attēlā).Tā vietā, lai priecātos līdz ar Raspopovu, tauta forumos steidz analizēt auto.

Interneta forumu lietotāji steidz ziņot, ka Raspopovs jaunais spēkrats neoficiāli skaitās "meiteņu vāģis" – tam neesot jaudīgs motors. Šovbiznesa jaunumos allaž modrie auto draugi forumā "BMWpower" savā vērtējumā ir vēl skarbāki, vienojoties, ka auto ir "pedo tačka ar fascinējošu pārbūvi".

Naidīgāk noskaņotie nav kautrējušies izteikties publiski Raspopova fanu lapā. "Tik tāds sīkums, lai braukātu ar auto, vajag auto vadītāja apliecību. Bet katrs zīmulis reiz lūst, un tad viņu drāž," publiski pasmējušies Andžs un Lāsma Derkusovi.

""Hyundai" nav smalki auto, tā ir lētākā kupeja, ko zinu. Par šo naudu sanāktu vecāks auto, bet glaunāks," puisim norādījis Armands Černuho, kurš stādījies priekšā kā auto pazinējs.

Īpašu sajūsmas vētru sociālajos tīklos radījušas automašīnas uz augšu atveramās durvis, kuras attēlos lepni izrādījis Raivis.

Kā "Delfi Izklaidei" norādīja kāds auto pazinējs, kurš vēlējās palikt anonīms, šis uzlabojums auto nekādu godu nedara. "Varbūt kāds to tūningu uztver kā baigo ekstru, bet reāli tas tikai vērtību samazina, jo sašaurinās potenciālo pircēju loks," skaidro eksperts.

Forumos ļaudis jau izvirzījuši sazvērestības teoriju, ka spēkrats nemaz nepiederot Raivim – tas, iespējams, esot viņa kompānijas īpašums, ko zēns izmanto savas spalvas spodrināšanai.

"Delfi Izklaide" rīcībā nonākusi informācija, ka auto īpašnieks patiešām nav Raspopovs – tas reģistrēts uz kādas sievietes vārda. Tāpat Raivim joprojām nav autovadītāja apliecības, tikai mācību atļauja, kas derīga no 2015. gada 4. augusta.

Pozitīvi gan ir tas, ka Raspopovam arī netrūkst aizstāvju, kuri aicina rējējus vispirms pašus nopelnīt kādam auto, bet tikai tad apsmiet cita guvumu. Arī allaž pozitīvais Raspopovs par skauģiem neiespringst.

"Gaumes lieta. Citam mans auto var likties sportisks, citam sievišķīgs, citam lēts, citam dārgs. Katram savs personīgais uzskats, un par to nav ko strīdēties. Pašiem nekā nav, tad jārunā par citiem," savu nostāju pret skauģiem pauž Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!