Foto: NASA
Pasauli turpina priecēt atklājumi no Marsa – konspirācijas teoriju piekritēji, kuri ar apskaužamu rūpību izpēta katru fotogrāfiju, kas NASA paspārnē tapusi uz šīs planētas, jau atkal piefiksējuši kaut ko sensacionālu.

Amatieri-ufologi pēdējos gados uz Marsa piefiksējuši daudz dīvainību. Savulaik kādā fotogrāfijā saskatīta gigantiska ķirzaka, bet citā bildītē pamanīta nacistu karavīra ķivere.

Nesen tika ziņots, ka uz planētas pamanīta milzu pele, savukārt šonedēļ brēku sacēlis citplanētiešu ierocis. Izdevums The Mirror ziņo, ka pirmais šo unikālo atklājumu veicis YouTube lietotājs ar segvārdu Streetcap1.

Vērīgais kosmosa izzinātājs Valentīna dienā internetā publicējis video, kurā padižojies, ka uz Marsa pamanījis ierocim līdzīgu veidojumu, un drīz vien pie sīkākas foto analīzes ķēries arī NLO pētnieks Skots Varings.

"Es domāju, ka šis ir viens no iemesliem, kādēļ NASA uz Marsu sūta visurgājējus – lai tie atrastu citplanētiešu tehnoloģijas un piefiksētu to atrašanās vietu. Vēlāk šīs lietas, iespējams, tiks savāktas," savā blogā prātojis Varings.

Bildi, kurā konspirācijas teoriju piekritēji saskatījuši citplanētiešu ieroci, NASA visurgājējs Opportunity iemūžinājis 2014. gadā, kas kārtējo reizi apliecina, ka pašpasludinātie Marsa pētnieki ir neapturami – tie nepagurdami rakņājas Marsa foto bilžu arhīvos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!