Foto: Privātais arhīvs

Pagājušā gada vasaras izskaņā Latvijas smalkās aprindas pāršalca kārtējā šovbiznesam raksturīgā saķeršanās – dziedātāja Solla jeb Solvita Avakjana (attēlā) sataisīja publiskas nepatikšanas fotogrāfam, kurš viņu bija izbrāķējis vecuma dēļ. Pēc vairāk kā pusgada fotogrāfs atvainojies.

36 gadus vecā, bet joprojām izskatīgā lēdija neklusēja, kad jaunais un slavu alkstošais fotogrāfs Tomass Lukomskis izbrāķēja viņas pieteikumu kādam projektam, bet pēc tam sievieti publiski noķengāja savā Facebook lapā.

"Viņš nobloķēja mani Facebook un, cik zinu no draugiem, savā lapā salicis publiskus paziņojumus, kuros turpina mani pazemot un pat sauc par nacisti. Lukomskis sadomājies, ka ir slavens un tāpēc drīkst pret sievieti izturēties, kā viņš grib.

Man vienalga, kas viņš tāds ir. Esmu sieviete ar stipru raksturu, es sevi aizstāvēšu," augusta izskaņā DELFI Izklaidei stāstīja Solla. Pēc šī dziedātājas publiskā paziņojuma uzradās vēl citas meitenes, kuras sūdzējās par sadarbību ar minēto fotogrāfu.

Lukomska labo slavu skandāls pabojāja, kamēr Solla pēc sevis aizstāvēšanas izpelnījās plašu popularitāti. Nu dziedātāja ziņo, ka bijis vērts par sevi pastāvēt – fotogrāfs esot viņai beidzot atvainojies.

"Salīgām mieru ar Lukomski. Viņš man piezvanīja un atvainojās, es viņam piedevu," DELFI Izklaidei priecīgus jaunumus atklāj Solla. Viņa no pieredzes zina stāstīt, ka dažādu kašķu gadījumā vislabākais dziednieks ir laiks. Tā bijis arī šoreiz.

Uz svarīgo soli fotogrāfu pamudinājusi kāda karojošo pušu kopīga draudzene Taņa. Uzzinot, ka jaunais censonis nekorekti izturējies pret pieredzējušo skatuves dīvu, Taņa viņam esot piezvanījusi un pateikusi, ka tā darīt nav smuki.

"Pēc tam viņa iedeva trubiņu man, un mēs visu izrunājām. Pamācīju viņu, ka ar sievietēm vajag apieties gudri un nevienu nedrīkst pazemot, pat ja viņa tiešām nav skaista. Vajag būt diplomātam.

Bet es domāju, ka rūgtā pieredze ar mani šim puisim noderēja. Es tā ceru, laiks rādīs," spriež Solla. Viņa atklāj, ka, ja fotogrāfs tiešām labosies, viņa pat būtu gatava nopozēt Lukomskim kādām pikantām bildēm.

"Man ir skaists ķermenis, kāpēc ne," tā Solla. Dzīvesgudrā sieviete atklāj, ka pārciestais, protams, bijis īsts murgs, taču spēja piedot ir viena no viņas sievietes gudrībām.

"Es cenšos cilvēkiem piedot, lai kādu murgu arī viņi būtu sastrādājuši. Laiks visu ārstē. Turklāt piedodot mēs kļūstam tuvāki Dievam," savu motivāciju skaidro Solla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!