Foto: Privātais arhīvs

Pēc Raivja Raspopova (attēlā) debijas bārmeņa lomā Spot Kafe uzplaiksnīja skandāls – kāds aculiecinieks apgalvoja, ka bijušais ballīšu zvērs darba laikā piedzēries. Raspopovs izspriedis, ka anonīmais aculiecinieks varētu būt kāds skauģis, kurš tīko viņa siltās vietiņas.

"Informācija par manu it kā piedzeršanos darba laikā ir mazliet nepareiza. Šis cilvēks novērojis, ka ap vieniem es sāku lietot alkoholu. Jā, tā bija, bet reāli pirmajā vakarā man darbs bija tikai līdz divpadsmitiem. Citās dienās strādāšu līdz pieciem rītā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Raspopovs.

Viņš pat necenšas noliegt to, ka Spot Kafe liktenīgajā vakarā esot iedzēris. Taču tas nekādi nav traucējis viņa darbam. "Tā kā bija mana pirmā darba diena un bārā ieradās mani draugi, protams nosvinējām. Jā, darba laikā alkoholu lietot nevar.

Tajā pašā laikā, ja cilvēks strādā bārā, viņam jābūt uz viena viļņa ar apmeklētājiem. Tāpēc ar mēru alkohols pat var noderēt," pārdomās dalās jaunais bārmenis. Raspopovs spriež, ka cilvēks, kurš vērsies pie DELFI Izklaides ar nomelnojošo informāciju visticamāk ir kāds, kurš grib viņam ieriebt.

"Kāds mēģina mani izēst no vietas. Viņam nāksies vilties, jo bāra vadība uz mani nedusmojas un izturas ļoti saprotoši. Turpināšu strādāt," ziņotājam ne visai iepriecinošu vēsti var atklāt Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!