Foto: AP/Scanpix
Siāmas dvīņi Donijs un Ronijs Galioni sasnieguši 62 gadu 8 mēnešu un 8 dienu mūža ilgumu, tādējādi pārspējot leģendāro taizemiešu Čanga un Enga Bunkeru dzīves ilguma rādītāju.

Tā kā brāļi Bunkeri, kuri dzīvoja no 1811. līdz 1874. gadam, bija no Taizemes (Siāmas), tieši pēc viņiem saaugušos dvīņus visā pasaulē sāka dēvēt par Siāmas dvīņiem.

Donijs un Ronijs dzīvo Ohaio štata pilsētā Bīverkrīkā kopš ar savu jaunāko brāli Džimu un viņa sievu Mēriju, kuri nemitīgi rūpējas par saviem saaugušajiem radiniekiem.

Donijs un Ronijs ir savienoti krūšu rajonā, katram no viņiem ir sava sirds un kuņģis, taču ir kopīgs zarnu trakts un penis, kuru kontrolē Donijs.

Pirms četriem gadiem brāļi gandrīz aizgāja bojā, jo Ronijs bija saķēris kādu vīrusu, kas, protams, nopietni apdraudēja arī Donija veselību.

Pagājušajā gadsimtā Donijs, Ronijs, viņu tēvs un citi brāļi braukāja turnejās pa gadatirgiem, demonstrējot "cilvēku dīvainības", taču astoņdesmitajos gados amerikāņu interese par frīku šoviem apsīka, tāpēc viņi šo nodarbi turpināja Meksikā un Latīņamerikā.

Šodien brāļu galvenais mērķis ir iekļūt Ginesa rekordu grāmatā - tas varētu notikt pēc 28. oktobra, kad Ronijs un Donijs kļūs 63 gadus veci.

Šobrīd Siāmas dvīņu ilgdzīvošanas rekords pieder Džakomo un Džovanni Batistam Toči no Itālijas, kuri dzimuši 1877. gadā un nodzīvoja 63 gadus ilgu mūžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!