Foto: Privātais arhīvs

Seksīgā māmiņa un skaistumkopšanas speciāliste Kristīne Deimon (attēlā pa kreisi), noskatoties skandalozā projekta "Golden Shower" klipu ar neķītro Yanu Bruk (attēlā pa labi) nāk klajā ar asu paziņojumu. Eksperte klipā redzamās daiļaviņas nosauc par nekoptām un norāda uz to, ka arī par skaistumu šeit nevar būt ne runas.

"Ko tik drausmīgu es, liekas, vēl nebiju redzējusi. Labi, izpildījums, doma normāli. Bet tās meitenes! Saka, ka Latvijā esot vienas no skaistākajām sievietēm. Aļļo???

Puikas nemācēja viņas pierunāt, ka bija jāņem kas šādas???" klipā redzamās daiļavas, kuru vidū arī allaž perfektā Yana Bruk un modele Laima Irbis, savā "Facebook" profilā kritizē Deimon.

Kā pirmos allaž sakoptā skropstu pieaudzēšanas meistare kritizē klipā redzamo daiļavu matus. "Ak, jel, mati! Tik nekoptas! Liekas, klipā tik viena ar karē griezumu bijusi pie friziera," šausminās Deimon.

Taču visskarbākā kritika tiek tieši Bruk, kura allaž radījusi par sevi perfektas dāmītes iespaidu. Deimon profesionāles viedoklis ir nelokāms – nekāds skaistums tur nav.

"Tā blondā klipa beigās! Ir taču labas make-up speciālistes Latvijā, lai vismaz padarītu skaistu! Bet tā seja... Nesaku, ka es esmu princese. Bet tas taču ir mūzikas klips! Puikas varēja izvēlēties ko labāku," Bruk skarbi kritizē daiļā Deimon.

Ieraksts protams izsaucis komentāru lavīnu. Sarunās ar faniem Deimon nav slēpusi, ka Bruk seja viņu "izbiedējusi" un apzīmējusi daiļavu ārieni ar vārdu "pipec".

Diskusijā iesaistījušies arī "Golden Shower" pārstāvji, skaidrojot Deimon, ka klips veidots kā "prikols". Puikas pat uzaicinājuši Deimon iesaistīties projektā un parādīt meitenēm klasi, taču Deimon atklājusi, ka ego neļaujot viņai šādi blamēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!