Foto: Privātais arhīvs

Dizainere un skropstu pieaudzēšanas meistare Kristīne Deimon (attēlā starp puišiem) neizmanto bērniņa piedzimšanas faktu kā attaisnojumu, lai staigātu nesakopta un nevīžīga.

Uzreiz pēc mazā Džovanni nākšanas pasaulē Deimon devusies pie friziera, lai pamainītu tēlu, un jau veiksmīgi atbrīvojusies arī no gaidību laikā uzkrātajiem kilogramiem.

Deimon jaunākais dēliņš Džovanni ir tikai trīs nedēļas vecs, bet jaunā mamma šajā laikā jau kārtējo reizi iedvesmojusi citas sievietes, parādot, ka mazuļa piedzimšana nav iemesls, lai sēdētu mājās ar netīriem matiem.

Drīz pēc Džovanni nākšanas pasaulē jaunā māmiņa izbrīvēja laiku, lai tiktu pie jauna matu griezuma. "Sievietei ir jāmainās, lai neapniktu ne sev, ne vīrietim! Un aplami ir domāt pretēji," publicējot attēlu, kur atrāda savu jauno imidža elementu – čolku – faniem ziņoja Deimon.

Kad dēliņam bija divas nedēļas, iedvesmojošā sieviete jau pozēja peldkostīmā, atklājot, ka, lai arī vēl esot mazliet jāpiestrādā, viņas augums pēc dzemdībām jau ir ļoti labs, par ko jāpateicas sportam.

Pagājušās nedēļas nogalē jaunā mamma izbrīvējusi laiku nelielai atelpai no bērniņa auklēšanas pienākumiem un pēc ilgiem laikiem devusies baudīt Rīgas naktsdzīvi. Deimon kopā ar dejotāju Eldaru Salvi Ozoliņu un attiecību ekspertu Edgaru Toretto arī nopozējusi bildei faniem, laužot jebkādus mītus par to, kā īsi pēc atvasītes laišanas pasaulē būtu jāizskatās sievietei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!