Foto: Kadrs no video
Ar jaunu videoklipu, kas veltīts Latvijai, savus sekotājus iepriecinājis amerikāņu blogeris Braiens Velezs. Viņš noklausījies un izvērtējis vairākas labi zināmas latviešu dziesmas.

Braiens ļaužu uzmanību piesaistījis ar videoklipiem, kuros viņš vērtē dažādās valstīs populāras dziesmas, izzina svešvalodas un citos veidos iepazīst dažādas nācijas un zemes.

Amerikānis ir precējies ar latvieti Kintiju, kura producē un arī veido saturu viņa "YouTube" kanālam, kas sasniedzis vairāk nekā 133 tūkstošus abonētāju.

Visai bieži Braiena videoklipos pieminētas arī Baltijas valstis, un savā jaunākajā sižetā jauneklis kopā ar savu sievu klausījies latviešu mūziku. Jāatzīmē, ka amerikānis līdzīgus video par Latvijas hitiem veidojis arī jau agrāk.

Daži no Braiena publiskotajiem video sasnieguši iespaidīgu skatījumu skaitu, un "jūtūberim" netrūkst fanu arī Latvijā. Turklāt, kā norādījis pats Braiens, latvieši ļoti naski iesūtījuši viņam dziesmas, kuras būtu vērts noklausīties un izanalizēt.

Jaunākajā video Braiens ar Kintiju izvērtējuši gan pašmāju hiphopa mūziku repera March izpildījumā, gan smago mūziku no "Skyforger", gan arī popu Dona un "Musiqq" izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!