Foto: Kadrs no video/Mutual UFO Network (MUFON)
Joprojām nav vienprātības par to, vai plašajā Visumā mīt vēl kādas saprātīgas būtnes, taču konspirāciju teoriju piekritēji ir pilnīgi pārliecināti, ka citplanētieši eksistē. ASV tam, iespējams, gūts reāls apstiprinājums.

Mediju ievērības lokā nonācis sižets, kura autors Ohaio debesīs iemūžinājis divus neidentificētus lidojošus objektus. Video publicēts vietnē YouTube, un NLO mednieku vidū tas izpelnījies lielu ievērību.

Video publiskots NLO pētnieku apvienības MUFON YouTube kanālā Mutual UFO Network. Sižeta aprakstā sniegtā informācija liecina, ka tas tapis aizvadītā gada novembrī, bet tikai aizvadītajā nedēļā sniegts plašākas sabiedrības novērtējumam.

Aprakstā teikts, ka lidojošie objekti nofilmēti Ohaio. Tos iemūžinājis kāds vīrietis, kurš, lai gan savu īsto vārdu vēlējies paturēt noslēpumā, atklājis, ka 30 gadus strādājis ASV Gaisa spēkos, un līdz šim viņa acis neko līdzīgu debesīs nav redzējušas.

Vīrietis nakts melnumā izgājis savā sētā uzsmēķēt, un viņš debesīs pamanījis spožus objektus. Tie pēc formas atgādinājuši dārgakmeņus un sinhroni kustējušies bez skaņas. Kad kamera uz brīdi novērsusies, abi spožie punktiņi pēkšņi izgaisuši.

Aculiecinieks apgalvojis, ka ASV Gaisa spēkos viņš guvis gana lielu pieredzi, lai zinātu, ka piefiksētie objekti nav bijušas parastas lidmašīnas.

Vīrietis pats nav ņēmies spriest par dīvaino lidaparātu izcelsmi, taču NLO fani komentāru sadaļā gandrīz vienprātīgi apgalvojuši, ka sižetā nofilmēti citplanētiešu kuģi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!