Par interneta sensāciju kļuvis kāds video, kurā iemūžināti divi puiši visnotaļ neparastā brīdī – jaunekļi pirmo reizi mūžā nolēmuši paskatīties, kā izskatās dzemdības.

Vēl video sākumā abi puiši izskatās diezgan mierīgi un noskaņoti uz labu un aizraujošu izklaidi, bet jau pirmās dzemdību video ainas no viņiem izvilina spēcīgas reakcijas.

Aptuveni četru minūšu garā video laikā puiši gan kliedz, piesaucot dievu, gan taisa ciet acis un paši cenšas paslēpties, kā arī rīstās un citādi pauž savas emocijas par dzemdību ainiņām.  

Abi ziņkārīgie puiši līdz šim par dzemdībām bija zinājuši diezgan maz, ko apliecina arī viņu neviltotais pārsteigums, kad sieviete videomateriālā bērniņu bija izvēlējusies laist pasaulē, stāvot kājās.

"Tas izkritīs!" brīdī, kad sieviete slējās kājās, kliedza viens no video redzamajiem puišiem, bet otrs satraukto biedru centās mierināt, apgalvojot, ka dakteri bērnu noķers.

Tāpat par puišu pieticīgajām zināšanām liecināja tas, ka viens no viņiem pieļāva, ka mazulīša nabassaite ir savienota ar mātes sirdi, bet otrs nekautrējās atklāt, ka viņa paša māmulīte esot paziņojusi, ka viņš dzemdībās savu nabassaiti pats esot pārkodis.

Video, kura aprakstā teikts, ka "dzemdības, iespējams, ir vienīgais dzīves brīnums, kad rīstīšanās ar paša vēmekļiem ir saprotama reakcija", strauji guvis popularitāti globālajā tīmeklī, un kopš tā ievietošanas tas aplūkots vairāk nekā pusmiljons reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!