Foto: Kadrs no video
Jaunu video, kurā iespējams novērtēt, cik enerģiski dibena vaidziņus prot kratīt pašmāju skaistules, plašākas sabiedrības novērtējumam sniegušas tverkinga deju grupas "House of Berries" pārstāves.

Atgādinām, ka plašajā pasaulē deju grupas vārds izskanēja pirms aptuveni diviem gadiem, kad lielu popularitāti un interneta sensācijas statusu izpelnījās video, kurā meitenes savus dupšus bija drebinājušas neskaitāmos veidos uz kāda Rīgas nama jumta. Sižets jau noskatīts gandrīz divus miljonus reižu.

Deju grupas pārstāves turpina priecēt fanus ar jauniem šedevriem, un nesen plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts video, kurā trīs tverkinga lietpratējas – Alīna, Darja un Kate – kārtējo reizi apliecina, ka latviešu meitenes ar saviem dupšiem ir spējīgas paveikt brīnumainas lietas.

Meitenes demonstrē apskaužamu ķermeņa plastiku un savus tvirtos dibenus dricelē visdažādākajos veidos – tupus, sēžus, guļus un stāvus. Turklāt operators bijis īstens jomas speciālists – viņš izveidojis neskaitāmus dupšu tuvplānus, kā zinādams, ka tieši to visi alkst redzēt.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!