Foto: Kadrs no video

Šoruden pašmāju jokdaris Jānis Skutelis ar viesiem atkal izklaidē viens otru un skatītājus savā "Pusnakts šovā septiņos", un nesen pie viņa ciemojies arī jaunais skatuves mākslinieks Ralfs Eilands.

Sekojot šova senām tradīcijām, tā muzikālie viesi nereti tiek aicināti kopā ar skatītājiem radīt savu versiju dziesmai "Gaidi mani septiņos".

Uzdevums ir vienkāršs - skatītāji dziesmas idejisko virzienu nosaka, skaļi no zāles saucot dažādus atslēgvārdus, Skutelis ar viesi tos ieliek kaut kādos rāmīšos, bet tālākais jau ir paša dziesmas izpildītāja rokās.

Tā kā pats Eilands nesen pārdzīvojis ceļgalu operācijas, šķita jau, ka arī dziesmiņa būs par tiem, bet tad vārdu spēle par ceļiem ieguva dziļāku jēgu, ko vēl tālāk aizvirzīja kādas skatītājas zālē skaļi izgliegtais Rīgas mēra Nila Ušakova uzvārds, un beigu beigās Ralfs šova viesus un tā skatītājus arī tīmeklī priecēja ar dziesmu par mūžam aktuālo tematu – Rīgas ielu remontiem –, bet viņa "frīstaila" repa partijā ironisks veltījums tika arī Ušakovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!