Foto: Publicitātes foto

Aprīlī Jelgavas izklaides vietām pievienojies jauns bārs-kafejnīca ar visai oriģinālu nosaukumu Tiem jau putni galvā, un par godu atklāšanai tur norisinājusies traka ballīte, kas vienkopus pulcējusi daudzus izklaidēties kārus jauniešus.

Jaunā izklaižu vieta mājvietu atradusi bijušajās bāra Ezītis miglā telpās pie Jelgavas autoostas - tagad tās pārvērstas pavisam jaunā un patīkamā atpūtas vietā.

"Tiem jau putni galvā ir ideāla vieta dažāda vecuma cilvēkiem, jo šeit var  savu draugu lokā malkot dzērienus, spēlēt galda spēles, satikt citus draugus un paziņas vai vienkārši baudīt DJ izvēlēto mūziku, un laisties kādā dejā," jauno vietu raksturojis viens no tās īpašniekiem Edgars Aizpurietis.

Aizpurietis un viņa biznesa partneris Edvards Treijs ir pārliecināti, ka šovasar Putni izveidosies par top atpūtas vietu Jelgavā, jo abiem ir padomā daudz un dažādi pārsteigumi apmeklētājiem un jestras ballītes. Jau no aprīļa beigām apmeklētāji varēs atpūsties Putnu omulīgajā āra terasē.

"Ilgi nevarējām izdomāt atbilstošu nosaukumu un par to ļoti uztraucāmies. Taču neilgi pirms atklāšanas, kad pēc kārtējās grūtās dienas pie labiekārtošanas darbiem burtojām iespējamos nosaukumus, viens no mums pie sevis pateica, ka nezina, kas mums te vispār sanāks, un visi padomās, ka mums putni galvā," izvēlēto nosaukumu smaidot skaidrojuši abi uzņēmīgie puiši.

"Tiem jau putni galvā ir teicienu "Trakajiem pieder pasaule!" un "Cilvēks ir dzimis darbam, līdzīgi kā putns lidošanai" apvienojums - Putnu savdabīgais interjers un atmosfēra ļauj baudīt dzīvi kā tikko no eksāmena nākušiem studentiem, tā cilvēkiem pēc garām darba dienām," rezumējis Treijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!