Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ savas durvis apmeklētājiem Rīgā vērusi jauna izklaides vieta – sarunu un kokteiļu bārs "Rūm". Tā atklāšana pulcēja ap simts cilvēku, un viņu vidū bija arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Bārs savu vietu radis telpās Astrīda Briāna ielā, un starp atklāšanas viesiem bija gan izklaides iestādes īpašnieki, uzņēmēji Ernando Gamarra un Daumants Pabrieža, gan arī vairākas populāras personības – rakstniece Karīna Račko, dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe, dueta "DVINES" dalībniece Katrīne Dīķe, sabiedrības dāma Katrīne Sauliete, , dziedātāja Adriana Miglāne, stiliste Dace Bahmane, blogere Laura Grēviņa un citas pazīstamas sejas.

Kā "Delfi Izklaidi" informē pārstāvji, viesi vakara gaitā tika iepazīstināti ar jaunatklātā sarunu bāra konceptu, atmosfēru un izmeklēto kokteiļu klāstu. Klātesošie baudīja dzērienu, kurus gatavoja bārmeņu komanda pieredzējušā bārmeņa Dāvida Hilmaņa vadībā.

Viesi novērtēja arī bāra interjeru, kas, kā norāda pārstāvji, ir izteiksmīgs ar īpaši niansētām detaļām – lai radītu gan intīmu atmosfēru sarunām, gan reizē arī būtu piemērota vieta jautram vakaram plašākā draugu kompānijā. Par muzikālo pavadījumu pasākumā rūpējās viena no pašmāju zināmākajām dīdžejmeitenēm Foxy Mandy (Madara Freimane), kura jau ilgāku laiku ir bāra idejas autora Ernando otrā pusīte.

"Sarunu bārs "Rūm" izveidots ar mērķi apmierināt pieaugošās Rīgas bāruauditorijas vēlmes, apvienojot augstu kvalitāti dzērienu un ēdienupiedāvājumā, gaumīgu interjeru un pieejamu cenu. Bārs atvērts kvartālā "Valdemāra pasāža", kas jau ir ieguvis popularitāti rīdzinieku vidū ar tādām izklaides vietām kā "Piens", "Fon Stricka Villa", "Nemiers", "DeFlou", "Labietis", tādēļ atšķirīga koncepta bāra ienākšana kvartālā palīdzēs tam piesaistīt jaunu auditoriju," ideju par jauno atpūtas vietu skaidro Ernando.

Sarunu bārs "Rūm" ikdienā piedāvās apmeklētājiem gan pusdienas, gan plašu ēdienkarti ar iecienītākajiem pasaules virtuves ēdieniem mūsdienīgā interpretācijā un īpaši "Rūm" bāram grauzdētu "Kalve Coffee" kafiju. Jāpiemin arī oriģinālais kokteiļu piedāvājums, kas lieliski papildinās vakara stundās šeit valdošo uz sarunu vedinošo noskaņu.

"Rūm" sarunu bāra dizains ir radīts ar mērķi izveidot apmeklētājiem patīkamu, iedvesmojošu un ērtu vidi sarunām, atpūtai un dzīves baudīšanai. Tas spēj uzņemt 100 viesu un būs pieejams arī grupu rezervācijām un privātiem pasākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!