Foto: Vida Press

Lielbritānijā par vienu no karstāk apspriestajām tradīcijām kļuvušas kompānijas Carnage UK rīkotās ballītes, kuru ietvaros jauniešiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt, iespējams, sava mūža neaizmirstamākās naktis.

Šķiroties no nelielas naudas summas, kas vairumā gadījumu ir desmit sterliņa mārciņas, jauniešiem tiek piešķirts krekliņš un bezmaksas ieeja klubos un krogos, kur pasākuma laikā dzērieni tiek piedāvāti par īpaši draudzīgām cenām.

Protams, pēc izdzertā alkohola daudzuma jaunieši no kārtīgiem pilsoņiem pārvēršas līdz nepazīšanai - uz ielām redzami rāpojošas un guļošas personas, kuras gan urinē, gan vemj.

Nesen pidžamu ballītes tematikā ieturētie dzeršanas svētki notikuši kādā Velsas pilsētiņā, bet novembrī Carnage neprātīgās ballītes norisināsies Liverpūlē un Mančestrā, kur jau sākta krekliņu un biļešu tirdzniecība neprātīgas izklaides alkstošajiem jauniešiem.

Carnage UK organizētie dzeršanas reidi pa vietējiem krogiem kļuvuši par stabilu tradīciju - tā aizsākās 2007. gadā Birgingemā un strauji iemantoja popularitāti, izplešoties pa visu valsti - šobrīd šī akcija notiek aptuveni 45 Lielbritānijas pilsētās un ciemos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!