Foto: DELFI

Apaļu jubileju marta sākumā svin pašmāju teātra un kino aktrise Olga Dreģe, un par godu viņas 80. dzimšanas dienai tika rīkotas arī līksmas svinības.

Aktrises lielo svētku vakarā atjaunotajā VEF kultūras pilī norisinājās īpašs gaviļniecei veltīts koncerts, bet pēc tā sveicēji pakavējās, lai jau neoficiālā gaisotnē suminātu jubilāri.

Starp viesiem bija diriģents Ints Teterovskis, aktrises kolēģi Gunārs Placēns, Jānis Paukštello, Juris Srenga un citi, televīzijas režisors Arvīds Babris, Diāna Zande, ar kuru kopā Dreģe savulaik spēlēja leģendārajā latviešu mākslas filmā "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", un pulks citu aktrises draugu un talanta apbrīnotāju, no kuriem daļa svētku vakarā bija arī kāpuši uz lielās skatuves.

Jau vēstīts, ka Dreģes jubilejas koncerti, kurus vada rakstnieks un publicists Ēriks Hānbergs un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, notiks līdz pat maija beigām dažādās Latvijas vietās. Kā solījusi pati jubilāre, "šajos 10 vakaros būs dziesmas, bērni, skatītāju vēstules, daudz humora un prieka".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!