Foto: Publicitātes foto

Novembra izskaņā Jūrmalas kultūras centrā notika Elitas Drākes un biedrības Emergo rīkotā konkursa Vecmāmiņa 2015 fināls. Divpadsmit iedvesmojošas omītes tajā pārsteidza ar visnegaidītākajiem šoviem, un gala rezultātā kroni ieguva Anita Strapcāne no Balviem.

Konkurss notika jau ceturto gadu pēc kārtas, un šogad tajā piedalījās 12 iedvesmojošas omītes no visas Latvijas. Jaunākajai vecmāmiņai bija vien 35 gadi, bet vecākajai - 62. Visu rudeni kompānija Drākes vadībā rosījās dažādos labdarības projektos un iedvesmoja Latviju dzīvot citādāk - ar gaišumu sirdī.

Pirmās Adventes vakarā visas aktivitātes noslēdzās konkursa Vecmāmiņa 2015 fināla šovā. Gan vecuma amplitūda, gan plašais interešu loks nodrošināja skatītājiem īpaši aizraujošu un pārsteigumiem bagātu konkursu. Ne velti baudīt omīšu sagatavotos priekšnesumus bija ieradies pat Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Vecmāmiņas lielajam šovam bija saposušās īpaši eleganti. Īpaši interesanti bija dalībnieču sagatavotie talantu demonstrēšanas priekšnesumi. Vecmāmiņas atrādīja savas spējas dažādu stilu dejās, tostarp, erotiskā dejā ap stieni.

Priekšnesumos tika iesaistīti arī mazbērni. Vislielāko punktu skaitu žūrijas balsojumā un titulu Vecmāmiņa 2015, kā arī galveno kroni ieguva vecmāmiņa no Balviem - Anita Strapcāne. Savukārt par skatītāju simpātiju pēc voteon.eu vairāku mēnešu ilgā balsojuma rezultātiem tika atzīta Jana Jankovska.

Taču ar konkursu nekas nebeidzas. Omītes turpinās darīt labus darbus arī pēc tā, bet jau no 6. janvāra sāksies pieteikšanās dalībai konkursā Vecmāmiņa 2016.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!