Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ķīpsalas hallē risinājās Starptautiskais dejas mākslas festivāls Magic Dance Expo 2013, kura ietvaros notika arī deju sacensība Magic Dance Cup, kas vienkopus pulcēja ne tikai profesionāļus, bet arī daudzus populārus pašmāju šovbiznesa pārstāvjus.

Ar krāšņiem deju šoviem skatītājus Ķīpsalā priecēja virkne populāru dziedātāju - enerģiskā Sabīne Berezina sadejojās ar Pro-X deju grupu, bet tāpat pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pārliecināties par Pētera Upelnieka, Mika Dukura un citu dejotprasmi.

Ar juteklisku priekšnesumu sacensībās piedalījās dziedātāja Diāna Pīrāgs, kura uz skatuves sadejojās ar savu franču līgavaini Frenku Cesto, bet līdz nepazīšanai savā priekšnesumā bija mainījušās dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas, kuras bija izvēlējušās koši rozā parūkas.

No populārajiem dejotājiem vispārliecinošāko sniegumu demonstrēja aktieris Andris Bulis, kurš uzstājās kopā ar Kaprīzes meitenēm, un ekstravagantais Kašers, kurš sadejojās ar Body&Soul deju grupu - abi populārie puiši sacensībās dalīja trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!