Foto: Publicitātes foto

Ar dziesmām, krāšņu salūtu un īstas sardīniešu zupas vārīšanu atklāta telekanāla RīgaTV24 jaunā sezona un noslēgts Roberto Meloni pavāršovs. Atklāšanas pasākumā šiverējās un savu roku pie zupas vārīšanas pielika arī kupls pulciņš pašmāju populāro cilvēku.

Uz ballīti, kas notika Ķīpsalas kafejnīcā Pludmale, bija aicināti gan Roberto pavāršova viesi, gan RīgaTV24 draugi. Ikviens raidījuma Labs ēdiens labiem draugiem dalībnieks bija saņēmis ielūgumu, kurā norādīts, ka līdzi jāņem kāda sastāvdaļa Sardīnijas tradicionālajai zupai Pecora Bollita.

Savukārt pārējiem viesiem bija jāatnes pa malkas pagalei, ko piemest visapkārt kafejnīcai sakurtajiem ugunskuriem, kas skaisti izgaismoja Vecrīgas panorāmu un Vanšu tiltu.

Pie ugunskura, uz kura vārījās milzu katls ar tradicionālo sardīniešu zupu, šiverējas pats Roberto. Zupas vārīšanas process tika papildināts ar atrakcijām, dziesmām un smiekliem. Tas ilga vairākas stundas, taču beigās ikviens viesis varēja nogaršot gardo virumu. Vakara noslēgumā virs Rīgas nogranda skaists RīgaTV24 salūts.

Telekanāls savus draugus lutināt sola ne tikai atklāšanas ballītē, bet gan visu sezonu, piedāvājot dažādus ekrāna gardumus. Viens no tiem ir unikālais sociālais eksperiments Misija Marss, kuru atbalsta pat Amerika un kura tiešraides telekanālā skatāmas vairākas reizes dienā.

Pārsteigumus sola arī Rīgas stila pavēlnieks, jo šosezon par titulu sacentīsies modes mākslinieks Dāvids un modes blogeris Deniss Ševeļovs.

Tāpat starp īpašajiem sezonas jaunumiem ir Vienotās basketbola līgas spēļu translāciju uzsākšana RīgaTV24, kā arī visiem zināmā Anša Bogustova pievienošanās telekanāla komandai - viņš katru darba dienas vakaru vadīs raidījumu Ziņu TOP5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!