Foto: Publicitātes foto

Par savu apmeklētāju izklaidēšanu ar atraktīvām un tematiskām ballītēm turpina rūpēties arī jelgavnieku iecienītais klubs Tonuss, kur novembra izskaņā notikusi īsti kosmiska ballīte ar dažādu filmu varoņu piedalīšanos.

"Ballītes ideja bija vienkārša - zināms, ka marsiešiem dikti patīk ballītes, un tāpēc uz šo pasākumu tika saaicināti dažādi varoņi no dažādām planētām, par kuriem visi zina jau pēc fantastikas filmām," par kosmosa ballīti DELFI Izklaidei stāsta kluba pārstāvji.

Burziņā jautrība situsi augstu vilni - varoņi plosījušies, kā nu katrs mācējis, un viens no krāšņi tērptajiem tipiem pat mēģinājis staigāt pa sienām, kas gravitācijas dēļ viņam gan nav izdevies, bet kluba apmeklētāji līksmojuši līdzi "tālo planētu viesiem" un pikanti tērpto dejotāju priekšnesumiem.

Arī šajā nedēļas nogalē klubā Tonuss plānoti dažādi interesanti pasākumi - sestdien, 1. decembrī, jelgavniekiem būs iespēja klātienē iepazīties ar konkursa Mis un Misters Jelgava šī gada finālistiem, kā arī kļūt par lieciniekiem pikantai modes skatei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!