Foto: DELFI

Ceturtdienas, 16. maija, vakarā, kad lielākā daļa pašmāju popmūzikas interesantu aizgrābti sekoja līdzi PeR dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā, dziedātājs Nikolajs Puzikovs bija nolēmis sarīkot savu ballīti.

Jaunais skatuves mākslinieks, kurš savulaik plašāku atpazīstamību iemantoja, piedaloties šovā Okartes akadēmija, šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevis savu jaunāko muzikālo veikumu - dziesmu Viņas varā un tās klipu.

Par godu šim notikumam Puzikovs draugiem un domubiedriem bija sarīkojis svinības Vecrīgas klubā Just, un vakara gaitā jauniņais skatuves mākslinieks viesus priecēja arī ar nelielu uzstāšanos.

Sumināt Puzikovu lielajā dienā bija ieradusies viņa šova Okartes akadēmija kolēģe Samanta Tīna ar mīļoto vīrieti, kā arī meitenes, kuras bija filmējušās Puzikova klipā, un citas daiļavas, ar kurām Puzikovs vakara gaitā labprāt kavēja laiku. 

Dziedošā policista jaunā dziesma, kas iznākusi gadu pēc viņa pēdējā hita Tu esi karsta, tapusi sadarbībā ar producentu Dween jeb Kasparu Dvinski un hiphoperi Mixyper jeb Reini Mardekaju, un kompozīcijai arī uzņemts klips labākajās popmūzikas videoklipu tradīcijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!