Foto: F64

Trešdien, 10. septembrī, smalka ballīte norisinājās par Rīgas smalkāko klubu dēvētā Mai Tai telpās, kur darbu uzsāka ekskluzīvs veģetārais restorāns Buddha, un jau atklāšanas vakarā to novērtēt bija ieradies krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku.

Restorāna atklāšanas svinībās varēja baudīt veģetāros ēdienus un dzērienus, kā arī noraudzīties un piedalīties restorāna šefpavāra sniegtajās ajurvēdiskās maltītes pagatavošanas meistarklasēs.

Starp pasākuma viesiem bija daudzi populāri cilvēki - novērtēt jauno restorānu bija ieradusies veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, basketbolists Kaspars Kambala ar mīļoto, skaistumkonkursu organizētāja Inta Fogele un daudzi citi.

Kā vēsta Buddha pārstāvji, greznais restorāna interjers neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko lietu mīļotājus. Tajā apmeklētājus uzlūko 2,5 metrus augsta apzeltīta hinduisma dievība Ganešs, kas izstaro vēdisko gudrību un rada vēsturisko zināšanu un vieduma klātbūtnes sajūtu.

Ēdienu klāstā sev ko tīkamu atradīs gan veģetārieši, gan vegāni, gan svaigēdāji. Īpašs restorāna lepnums ir pašu gatavots saldējums un svaigēdājiem piemērotas tortes un citi saldumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!