Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē skaļa ballīte norisinājās Latvijas 1. rokkafejnīcā Vecrīgā, kur savas 260. dzimšanas dienas svinības noslēdza Rīgas Melnais balzams.

Melnā balzama svinības bija krāšņas un pārsteigumiem bagātas - visos Rokkafejnīcas stāvos ballītes apmeklētāji varēja piedalīties dažādās aktivitātēs, konkursos un uzjautrinošās spēlēs, kā arī baudīt kokteiļu prezentācijas un ugunīgus bārmeņu šovus.

Jubilejas pasākuma viesiem bija sarūpēta plaša muzikālā programma - par jautrību deju placī rūpējās divi no spicākajiem Rīgas dīdžejiem Uldis Rudaks un Toms Grēviņš, bet uz skatuves kāpa grupas Pienvedēja piedzīvojumi un Pieneņu vīns.

Starp Melnā balzama ballītes viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - uzņēmēja un veselīga dzīvesveida eksperte Elita Drāke, LNT žurnālists un raidījumu vadītājs Haralds Burkovskis, Latvijas Televīzijas "seja" Uģis Joksts, kuram bija uzticēta arī vakara vadīšana, un citi.

Jubilejas svinību laikā tika atklāta arī jaunās mākslinieces Kristas Cērmanes veidotā instalācija par godu nozīmīgajai dzimšanas dienai, kas sastāv no 260 Rīgas Melnā balzama pudelēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!