Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē restorāna Kaļķu vārti vasaras terasē pulcējās ar modi un dizainu saistīti cilvēki, lai kopīgi atzīmētu Rīgas Melnā balzama 260 gadu jubilejas etiķetes dizaina konkursa atklāšanu.

Starp viesiem bija modes māksliniece Elita Patmalniece, par stilīgāko televīzijas raidījumu vadītāju atzītā Ketija Dombrovska (attēlā), jogas speciāliste un uzņēmēja Elita Drāke, bijušais reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Sanākušajiem viesiem bija gan iespēja izstrādāt savu versiju par Rīgas Melnā balzama lielajai jubilejai veltīto svētku etiķeti, gan iemēģināt roku kokteiļu jaukšanā, gan, protams, pašiem arī nogaršot daudzu latviešu iecienīto dzērienu.

Vienmēr smaidīgā TV "seja" Ketija pasākuma laikā atzina, ka arī tādām stabilām vērtībām, kāds ir Rīgas Melnais balzams, ir jāmainās līdzi laikam - meitene ir pārliecināta, ka košs un drosmīgs jubilejas pudeles dizains varētu iepriecēt gan balzama mīļotājus, gan retu pudeļu kolekcionārus.

Rīgas Melnā balzama etiķetes dizaina konkurss norisināsies trīs nedēļas. Darbus konkursā varēs iesniegt no 28. maija līdz pat 18. jūnijam. Etiķete, kas konkursā tiks atzīta par labāko, tiks nodrukāta uz jubilejas pudeles un būs pieejama ierobežotā daudzumā ikvienam balzama mīļotājam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!