Foto: Vida Press
Laiku pa laikam visiem gribas atlaist bremzes un palīksmot, tomēr reti kurš spēj priecāties tik sirsnīgi, kā to mēdz darīt briti, un arī angļu šovu zvaigznes daudzkārt apliecinājušas, ka viņas prot atpūsties tā, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Šobrīd tiek uzņemta britu šova "The Geordie Shore", kurā tiek atspoguļota britu jauniešu dzīves baudīšana un vētrainā uzdzīve, 20. sezona. Šis raidījums ir sikvels savulaik milzu popularitāti iemantojušajam kanāla MTV veidotajam amerikāņu šovam "Jersey Shore".

Kā vēsta britu laikraksti, filmēšanas ietvaros šova dalībnieki nesen devušies uz Portugāli, kur Albufeirā izbaudījuši pilsētas naktsdzīvi.

Hloja Ferija, Ebija Holborna, Betana Keršova, Natālija Filipsa un Beaus Brenanas pie viena no naktslokāliem uz ielas sarīkojuši pamatīgu trādirīdi ar vārtīšanos pa zemi, nepieklājīgu žestu rādīšanu un skaļu klaigāšanu.

Jauniešu izdarības iemūžinātas arī fotogrāfijās, kas strauji izplatījušās medijos un kārtējo reizi apliecina – pārmērīga alkohola lietošana kaitē ne tikai veselībai, bet arī reputācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!