Foto: Publicitātes foto
Visā Latvijā šobrīd sākušies skaistāko meiteņu un puišu meklējumi, kuriem pavasarī būs jācīnās par "Mis un misters Latvija" tituliem, un šobrīd reģionālajās atlasēs izvēlētie skaistuļi jau sākuši gatavoties nopietnajam izaicinājumam.

Decembrī plašākai publikai bija iespēja iepazīties ar glītākajiem jelgavniekiem - klubā Tonuss norisinājās atraktīva ballīte, kurā galvenā uzmanība tika pievērsta konkursa Mis un misters Jelgava finālistiem.

Šogad cīņā par skaistāko jelgavnieku tituliem un iespēju pārstāvēt savu pilsētu Vislatvijas konkursā piedalās desmit jaunieši - Ilona Skujiņa, Sintija Blūma, Liene Kesmina, Madara Muraško, Sintija Purgaile, kā arī Roberts Kovaļevskis, Aivis Pētersons, Aivars Andrejevs, Edgars Kreilis un Artūrs Burmeisters.

Klubā Tonuss notikušajā iepazīšanās pasākumā konkursa meitenes demonstrēja dizaineres Anetes Baltrumas tērpus, bet izklaides vietas apmeklētājiem bija iespēja nofotografēties ar novada skaistākajiem jauniešiem, kā arī paballēties un izdejoties kopā ar viņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!