Foto: DELFI

Sestdienas, 2. novembra, naktī rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly pulcējās Rīgas modes nedēļas rīkotāji, modeles, pasākuma dalībnieki un atbalstītāji, lai atzīmētu 19. Riga Fashion Week noslēgumu.

Kā modes nedēļas noslēdzošā skate bija sarūpēta veiksmīgā dizaineru dueta MAREUNROL'S jaunās kolekcijas prezentācija, kuru novērtēt bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki un kas pēc tam gan klātienē, gan sociālajos tīklos guva sajūsmas pilnas atsauksmes.

Pēc Rīgas Mākslas telpā notikušajām pēdējās dienas skatēm modes nedēļas organizatori ar komandu un atbalstītājiem devās uz klubu Coyote Fly, lai godam atzīmētu veiksmīgi aizvadīto pasākumu.

Jau vēstīts, ka 19. Rīgas modes nedēļa šoreiz piedāvāja bagātīgu pašmāju aktuālo dizaineru jaunāko kolekciju klāstu - pēc krāšņās atklāšanas ballītes un skates viesnīcā Grand Palace Hotel vēl četras dienas interesenti tika lutināti gan ar modes skatēm, gan dažādām ballītēm.

Par īpašu pārsteigumu bija parūpējusies zīmola QooQoo dizainere Aļona Bauska ar komandu - viņi jauno kolekciju prezentēja ar ballīti "gopņiku" stilā, bet starp kolekcijām par vienu no apspriestākajiem notikumiem, kā jau ierasts, izpelnījās zīmola Amoralle naktstērpu skate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!