Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ Ņujorkā uz ekrāniem nonākusi dokumentālā filma par populāro amerikāņu dziedātāju Bejonsu (attēlā) Beyonce: Life Is But a Dream, un, apmeklējot filmas pirmizrādi, mūziķe visus apžilbinājusi ar pikantu kleitiņu.

Šonedēļ Bejonsas vārds ārvalstu medijos bieži pieminēts - tika gan plaši apspriests viņas tērps Grammy balvu pasniegšanas ceremonijā, kas bija dziedātājai neierasti noslēgts, bet vēlāk lielu rezonansi radīja viņas menedžmenta prasība no interneta izņemt bildes, kur dziedātāja redzama ar pārāk saviebtu seju.

Tiesa, lielā uzmanība Bejonsu nav pārlieku nomākusi - Ņujorkā notikušajā filmas pirmizrādē viņa ieradās mirdzošā kleitā, kas lieliski izcēla gan viņas auguma formas, gan pavēra kārdinošu skatu uz dziedātājas krūšu apaļumiem.

Kā vēsta filmas Beyonce: Life Is But a Dream veidotāji, tajā galvenais uzsvars likts un dziedātājas privāto dzīvi un tā "parādīs viņas ievainojamo dabu".

Protams, pirms filmas pirmizrādes, rūpējoties par publicitāti, dziedātāja jau nākusi klajā ar pāris sensacionāliem paziņojumiem, piemēram, ka viņa savulaik pārdzīvojusi spontāno abortu.

"Aptuveni pirms diviem gadiem es paliku stāvoklī pirmo reizi. Es dzirdēju sava gaidāmā bērna sirdspukstus, un tā bija pati skaistākā mūzika, ko es jebkad esmu dzirdējusi.

Es biju izvēlējusies bērna vārdu, es iedomājos, kā mans mazulītis izskatīsies, es biju gatava kļūt par māti. Bet tad Ņujorkā medicīniskās apskates laikā man ārsts paziņoja, ka bērna sirds vairs nepukst," stāstījusi Bejonsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!