Foto: Alisonmidstokke.com/
31 gadu vecā Elisone Midstoke (attēlā) no Ņujorkas sirgst ar retu slimību, kuras ietekmē viņas sejas kauli attīstās deformēti. Tiesa, viņa vienmēr sapņojusi būt modele, un sievietei to arī izdevies piepildīt.

Elisonei jau kopš dzimšanas ir Tečera-Kolinsa sindroms. Šīs slimības dēļ sievietes sejas aprises ir deformētas – kauli viņas sejā attīstījušies nepilnvērtīgi. Šī iemesla dēļ arī sievietes dzirde ir ļoti vāja, savukārt runa – neskaidra.

Lai gan slimības pēdas uz Elisones sejas daudziem varētu likt šausmās novērsties, viņa ir spilgts piemērs, ka skaistums ir visai subjektīvs jēdziens. Kas citam šķiet neglīts, kādam liksies daiļš.

Elisone piepildījusi sapni kļūt par modeli, un viņas iedvesmojošais dzīvesstāsts izpelnījies mediju un sabiedrības ievērību. Tiesa, ceļš uz mērķi bijis smags – sievietei dzīves laikā nācies pārciest aptuveni 100 sejas operācijas.

Elisone ir ļoti talantīga – viņa ir māksliniece, tērpu dizainere un modele. Kad viņa bija vien pāris nedēļu veca, viņa tika adoptēta. Savu bioloģisko tēvu meitenei izdevās atrast, kad viņa sasniedza pilngadību.

Iedvesmojošā sieviete stāstījusi medijiem, ka viņa sākusi runāt tikai piecu gadu vecumā, savukārt visa bērnība pavadīta slimnīcās, kur viņai veiktas arvien jaunas sejas operācijas.

Tiesa, tas Elisonei nav liedzis pabeigt skolu – viņa ļoti cītīgi mācījusies. Savukārt pusaudzes gados meitene apņēmusies kļūt par modeli. Tolaik viņa piedalījusies dažādos mākslas projektos.

Īsts uzrāviens sievietes karjerā bijis 2010. gadā – toreiz viņai veikta pati pēdējā sejas operācija. Pa šo laiku Elisone piedalījusies neskaitāmos projektos un reklāmas kampaņās. Viņa ne tikai piepildījusi savu sapni, bet ar savu stāstu arī iedvesmojusi pasauli. Sīkāku informāciju par Elisoni iespējams uzzināt viņas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!