Foto: Mango
Šonedēļ notikušajā Latvijas stila un modes balvu pasniegšanas ceremonijā jau otro gadu pēc kārtas stilīgākās pašmāju mūziķes titulu ieguva dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kurai saņemtā atzinība radījusi ļoti patīkamas sajūtas.

"Vienmēr, saņemot balvu, tu jūties tā, it kā esi kaut ko labu izdarījis. Pateicoties pagājušā gada balvai, es arvien vairāk un vairāk piedomāju pie šīm stila lietām," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ella un pieļauj, ka par šī gada balvu viņai daļēji jāpateicas arī kluba Dstyle atklāšanai un darbībai.

"Ar šo vietu es varēju parādīt cilvēkiem, kāds ir mans stila skatījums par izklaidi un kultūras dzīvi. Es domāju, ka arī tam ir liela nozīme, ne tikai vizuālajam izskatam," pārliecināta ir jaunā sieviete

"Man patīk eksperimentēt. Kādreiz jutos stīvāk un uztraucos par katru sīkumu. Tagad es tā pavisam brīvi darbojos ar savām drēbēm - vairs nebaidos pati kaut ko piešūt, piegriezt, uzvilkt kaut ko interesantu un spilgtu. Beidzot esmu es pati," stāsta Ella.

Daudzas ārzemju slavenības radījušas savas apģērbu kolekcijas, un viņu piemēram sekojuši arī vairāki Latvijas šovbiznesa darboņi. Ella atklāj, ka arī viņai jau labu laiku ir sapnis par sava apģērbu zīmola radīšanu.

"Es par to domāju jau pasen, bet visam ir jāatrod līdzekļi. Tad, kad atradīšu līdzekļus, viss arī tiks izdarīts. Tā nebūs vienkārši DJ Ella līnija, bet kaut kas saistīts ar klubu, jo man ir tāds mazais sapnis izveidot īstu clubber līniju - gribu parādīt, kādam ir jāizskatās cilvēkam, kad viņš iet uz klubu, klausās deju mūziku un atpūšas," par savām nākotnes iecerēm stāsta Ella.

Uz jautājumu, vai populārā mūzikas izpildītāja jūtas kā pašmāju stila ikona, Ella atzīst, ka sevi vērtēt nevēlas. "Es tikai un vienīgi ļoti priecātos, ja kāds no jauniešiem teiktu, ka es ar savu stila izjūtu viņus esmu pozitīvi ietekmējusi, bet, vai tā ir, jāprasa viņiem pašiem," smaida Ella.

Trešdienas vakarā Ellas vadītajā Vecrīgas klubā Dstyle risinājās grupas Z-Scars labāko dziesmu albuma prezentācijas pasākums, kura laikā arī grupas līderis dalījās atmiņās par Ellu, kuru viņš pazīst jau no meitenes pusaudžu gadiem.

"Mūsu pirmajās dziesmās, kas guva panākumus - Tu tuvojies sev un Tu esi viens -, bekvokālu dziedāja meitene, kurai bija sarkans rupja auduma džemperis mugurā un matiņi uz viena sāna, un neviens viņu nepazina. Tad pēc kāda laika ieslēdzu televizoru un skatos - gari blondi mati, zila, augumam piekļauta kleitiņa un gari zābaki. Vot, neglītais pīlēns pārvērtās skaistā gulbī," emocionāli par gandrīz desmit gadus senajiem notikumiem stāstīja Kivičs.

Galerijā: ieskats Ellas stila pārvērtībās pēdējā gada laikā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!