Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 16. septembra, pēcpusdienā ar krāšņu ballīti tika atklāts jauns bērnu apģērbu zīmola Lazy Francis veikals. Pasākumā neiztrūkstoši klāt bija arī sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp pazīstamā TV meitene Anna Rozīte, kura ar bērnu modēm iepazīstināja savu meitiņu.

Veikala atvēršanas svinībās par patīkamu atmosfēru rūpējās slavenais aktieris un dīdžejs Rihards Lepers. Bērniņi, kuri šoreiz bija galvenie pasākuma viesi, priecājās par iespēju baudīt uz vietas gatavoto cukurvati un karameļu popkornu.

Savas mīļākās dziesmas izpildīja Krievijas TV šova Golos bērnu versijas fināliste Katrīna Paula Dīringa, kura uz šova skatuves ne vienu vien reizi parādījās tieši Lazy Francis greznajās kleitās.

Pasākuma viesu vidū bija TV dīva Anna Rozīte kopā ar savu meitiņu Emīliju, kā arī dažādas Latvijas modes dāmas. Papildus jaukajām svinībām pasākuma mazie viesi un viņu vecāki tika informēti par aktualitātēm bērnu modes pasaulē.

Kā pasākumā atklāja zīmola īpašniece un dizainere Olga Krūze, bērnu modē šosezon dominē tās pašas krāsas, kas pieaugušo - koši bordo un sulīgi tumšzilā. Savukārt uz Ziemassvētku laiku būs aktuāli svinīgi tērpi spilgti sarkanā un sudraba krāsā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!