Foto: Vida Press

Nepatīkamu starpgadījumu aizvadītās nedēļas nogalē piedzīvojusi britu supermodele Keita Mosa (attēlā) – viņa nepieklājīgas uzvedības dēļ izsēdināta no lidmašīnas.

Kā vēsta ārvalstu mediji, modele atgriezusies Londonā no Turcijas, kur viņa kopā ar draugu pulciņu atzīmējusi savas paziņas dzimšanas dienu, un Mosa lidmašīnā sarīkojusi nelielu ļembastu, kas beidzies ar to, ka Keita pametusi lidmašīnu policijas pavadībā.

Britu salā jautrā kompānija atgriezusies ar lētās aviosabiedrības EasyJet lidmašīnu. Neilgi pirms nosēšanās policijas pārstāvji saņēmuši vēsti no apkalpes, ka viena no pasažierēm ar savu bravūrīgo uzvedību traucē citiem.

Aviosabiedrības pārstāvji apstiprinājuši, ka likumsargi pēc lidmašīnas nosēšanās palīdzējuši personālam eskortēt kādu pasažieri no lidmašīnas. Vēlāk tapis zināms, ka nekārtību cēlāja bijusi slavenā britu supermodele.

Šis notikums izraisījis milzīgu ievērību sociālajos tīklos, kur ļaudis pauduši neslēptu izbrīnu par to, ka Mosa izmantojusi lētās aviosabiedrības pakalpojumus. Vairāki vietnes Twitter  lietotāji pauduši nostāju, ka EasyJet pārstāvji apzināti izsēdinājuši supermodeli no lidaparāta, lai gūtu lētu publicitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!