Foto: Vida Press
Sarkanais paklājs ir īstā vieta, kur piecu minūšu slavas mirkli piedzīvot daiļām meitenēm, kas alkst publicitātes – atliek vien izdarīt kaut ko pikantu. Šim likumam sekojusi krievu izcelsmes modele Ksenija Čumičeva (attēlā).

Trešdienas pievakarē Londonā norisinājusies ilgi gaidītās supervaroņu filmas "Suicide Squad"("Pašnāvnieku vienība") pirmizrāde, kurā vienkopus sanākuši kinolentes veidotāji, aktieri un citi smalki ļaudis.

Pēc pirmizrādes par vienu apspriestākajiem notikumiem kļuvis 28 gadus vecās modeles iznāciens uz sarkanā paklāja. Viņa pasākuma viesus un preses fotogrāfus kārdinājusi ar savu pliko dupsīti.

Daiļaviņa pirmizrādes apmeklējumam bija izraudzījusies zīda kleitiņu ar dziļiem šķēlumiem tās sānos. Kā pierādījusi vēsture, šādos gadījumos pikants misēklis ir neizbēgams, un vēja brāzmas sarūpējušas gaidīto – ļāvušas fotogrāfiem iemūžināt Ksenijas pliko dibentiņu.

Kā vēsta mediji, Ksenija ir dzimusi Krievijā, bet vēlāk ar visu ģimeni pārcēlusies uz Šveici. Modeles karjeru viņa uzsākusi 12 gadu vecumā, un 2006. gadā viņa izmēģinājusi spēkus konkursā "Mis Šveice", kurā izcīnījusi otro vietu un fotogēniskākās daiļaviņas titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!