Foto: EPA/LETA

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā), starp kuras labākajām īpašībām vienmēr ir bijusi spēja mainīt drēbītes, šoreiz saniknojusi dzīvnieku aizstāvju organizācijas PETA aktīvistus – žurnāla Vogue Japānas izdevumam viņa pozējusi tikai jēlas gaļas gabalos uz kailā ķermeņa.

Arī PETA prezidente Ingrīda Ņūkērka žurnālā New York Daily News visai kritiski izteikusies par lēdijas jauno "bikini".

"Lady Gagas darbs ir darīt ērmīgas lietas, un šī nu patiešām ir viena ērmīga rīcība, jo gaļa ir kaut kas, ko normāls cilvēks izvairās likt uz sava ķermeņa un bāzt mutē. Nav svarīgi, cik skaisti tas tiek pasniegts, nomocītu dzīvnieku gaļa ir un paliek nomocītu dzīvnieku gaļa," teikusi PETA prezidente.

Savukārt pārējās fotogrāfijas, kas publicētas žurnālā, dziedātājas fanus satraukušas vēl vairāk, lai gan tajās viņa pozējusi pilnībā apģērbta. Lady Gaga fotogrāfijās parādās kā itāļu vīrietis, turklāt viņa pati savam jaunajam personāžam izdomājusi arī vārdu - Džo Kalderone.

Dziedātājas tēlu veidojis viņas stilists Nikolā Formičeti, bet fotografējis slavenais mākslinieks Terijs Ričardsons. Spriežot pēc pirmajām atsauksmēm, dziedātājas fani viņu uzskata par kārdinošu un uzbudinošu pat vīriešu drēbēs un tēlā.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!