Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā trīspadsmito reizi Rīgā risinājās vērienīgākais notikums pašmāju modes dzīvē Riga Fashion Week, bet modes nedēļas noslēguma dienā zīmola Ilja Bulychev Jeans skatē uz mēles kāpa arī dziedošais modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā).

Jaunais dziedātājs, kurš šobrīd strādā pie sava otrā studijas albuma Songs from NYC, jau ilgāku laiku paralēli muzicēšanai aizrāvies arī ar modeļa darbu - viņš piedalījies ne tikai dažādās pašmāju modes skatēs, bet spēkus šajā jomā izmēģinājis arī ASV.

Lai gan savulaik Riva par sevi bija radījis "saldā puisēna" tēlu, kas pašmāju interneta jokdaru vidū bija radījis virkni ironisku pieņēmumu par dziedātāju, pēdējo mēnešu laikā viņš visiem spēkiem centies to mainīt, arī pats atzīstot, ka kļuvis skarbāks.

Savu jauno tēlu mūziķis demonstrēja arī modes zīmola Ilja Bulychev Jeans skatē, kuras laikā uz mēles iznāca vairākas reizes, bet vislielāko pārsteigumu skates apmeklētāju vidū izraisīja viņa defilēšana puskailam un visnotaļ provokatīvās un pašmāju modes skatēs neierastās rīcības.

Puisis, kuram bija viegli ietonētas acis, bet krūtis rotāja uzraksts "Gold Rush", kāda sava izgājiena laikā galanti no mutes izspļāva nelielu krustiņu, kas karājās ķēdītē, bet citā iznācienā viņš pa mēli pārvietojās smēķēdams.

Latvijas modes mākslinieks Iļja Buličevs, raksturojot savu jaunās pavasara/vasaras sezonas kolekciju, atzinis, ka viņa radītās džinsu bikses veidotas no īpaši dārga un Japānas modes dizaineru iecienīta džinsu auduma, un katrs no kolekcijas apģērbiem tiek piedāvāts nelielā tirāžā un ir 100% roku darbs.

"Mēs valkājam džinsus, lai kļūtu skaisti, bet arī džinsi izmanto mūs, lai kļūtu skaistāki!" savu skatījumu uz daudzu iecienīto apģērba gabalu sniedzis pats mākslinieks, norādot, ka viņa radītās bikses ir ideāli piemērotas XXI gadsimta zeltračiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!