Foto: Instagram.com/alesyakaf/
Mediju ievērības lokā nonākusi kārtējā pārlieku kārnā modele – nopelniem bagātā krievu tenisista Jevgēņija Kafeļņikova 17 gadus vecā meita Aļesja (attēlā). Sabiedrību ļoti satrauc viņas slaidums.

Aļesja par modeli kļuva aizvadītajā gadā. Jau tad publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka jauniņā krievu skaistule izskatās nevesela. Tiesa, nelabvēļu runas viņai neliedza strauji kāpt pa karjeras kāpnēm.

Visbeidzot nespēja klusēt arī Aļesjas tētis. Kafeļņikovs šī gada pavasarī sociālajos tīklos paziņoja, ka viņa meitiņa izskatoties pēc anorektiķes. Tāpat viņš ziņoja, ka modeles svars pērnajā gadā bijis 52 kilogrami, taču dažu mēnešu laikā viņa strauji novājējusi.

16. septembrī sāksies Londonas modes nedēļa, kurai cītīgi gatavojas arī Kafeļņikova meita. Tas publiskajā telpā atkal licis izskanēt viņas vārdam, un ar jaunu sparu uzvirmojušas diskusijas par modeles veselības stāvokli.

Sociālo tīklu lietotāji Aļesjas "Instagram" foto blogā publicēto bilžu komentāru sadaļā šausminājušies par viņas izskatu un pauduši bažas, ka meitene izskatās nevesela.

Savukārt nešpetni nelabvēļi viņu publiski apsaukājuši par skeletu, anorektiķi un citos neglaimojošos vārdos. Arī tabloīdu ziņu virsraksti meitenei nav labvēlīgi.

Lai kaut mazliet atspēkotu runas, ka modele sirgst ar anoreksiju, viņa pati publiski sevi aizstāvējusi –Aļesja publicējusi bildi, kurā mielojas ar hamburgeru, lai reizi par visām reizēm pierādītu, ka viņa nebadojas.

Savukārt izdevumam "The Daily Mail" meitene sacījusi, ka viņa sver aptuveni 50 kilogramu un ir pilnībā apmierināta ar savu izskatu. "Esmu pilnībā fokusējusies uz savu karjeru un strādāju ar pašu labāko aģentūru pasaulē.

Šī iemesla dēļ man jāvelta gana daudz uzmanības abiem – gan ēšanai, gan profesionālajai attīstībai. Kādi jautājumi šeit vispār vēl var būt?" skaidrojusi modele, kurai nākammēnes apritēs 18 gadi.

🔥

A photo posted by Alesya🔯Kafelnikova (@alesyakaf) on Jul 15, 2016 at 11:18am PDT

A photo posted by Alesya🔯Kafelnikova (@alesyakaf) on Sep 10, 2016 at 10:13am PDT

coffee, cold pizza & glamour girls ✨ Outfit: @_lolo_atelier

A photo posted by Alesya🔯Kafelnikova (@alesyakaf) on Sep 7, 2016 at 1:56am PDT

Quite trill, no Quik Trip.⚜

A photo posted by Alesya🔯Kafelnikova (@alesyakaf) on Aug 16, 2016 at 4:24am PDT

@nama_jaya_prada наконец-то в Москве 🌸 🌺🍃🌿 #снимаемкрасоту

A photo posted by Alesya🔯Kafelnikova (@alesyakaf) on Jul 14, 2016 at 2:48am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!