Foto: Instagram.com/eugeniacooney/
Sabiedrību satraukusi kārtējā pārlieku kārnā daiļava – 22 gadus vecā amerikāniete Eiženija Kūnija (attēlā). Ļaudis ir norūpējušies par viņas neveselīgo izskatu un baidās,ka pusaudzes, sekojot viņas piemēram, varētu pakļaut savu dzīvību briesmām.

Eiženija ir "YouTube" skaistuma blogere, kurai sociālajos tīklos ir prāvs sekotāju pulks. Tā, piemēram, viņas "Instagram" foto blogs ieinteresējis vairāk nekā 452 tūkstošus šī sociālā tīkla lietotāju, savukārt viņas video kanālam ir vairāk nekā 914 tūkstoši abonētāju.

Daudzi meitenes veidotie padomu video kļuvuši par interneta sensācijām, taču ne tikai Eiženijas atbalstītāju pulks ir liels – viņai netrūkst arī nelabvēļu, kas dara visu iespējamo, lai meiteni burtiskā nozīmē padzītu no interneta.

Virtuālajā vidē dedzīgi tiek apspriests Eiženijas izskats – daudziem viņa šķiet pārāk kārna un slimīgi tieva. Lai gan meitene neskaitāmas reizes publiski taisnojusies, ka ar viņas veselību viss ir vislabākajā kārtībā, nelabvēļi spītīgi pieturas pie uzskata, ka viņa badojas un, iespējams, sirgst ar anoreksiju.

"Daži uzskata, ka es slikti ietekmēju meitenes. Es tikai gribu, lai jūs zināt, ka nekad neesmu mēģinājusi kādu ietekmēt. Neesmu nevienu mudinājusi zaudēt svaru vai censties līdzināties man," vienā no saviem nesenajiem video taisnojusies Eiženija.

Tiesa, interneta lietotājus viņas vārdi nav pārliecinājuši. Mediji vēsta, ka vietnē "Change.org" nesen tapusi petīcija par to, lai meitenei tiktu bloķēta iespēja vietnē "YouTube" publicēt savus video (petīcija atrodama šeit).

Dažu dienu laikā petīciju jau parakstījuši vairāk nekā 350 interneta lietotāji. "Mēs gribam, lai Eiženija Kūnija atkal ēd normāli un neveicina ēšanas traucējumus bērniem un pusaudžiem, kas skatās viņas video," teikts petīcijā.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad izveidota petīcija, kuru ļaudis aicināti parakstīt, lai Eiženiju padzītu no sociālajiem tīkliem. Pagaidām gan nelabvēļiem nav izdevies iecerēto panākt.

Hey guys my twitter and snapchat is currently hacked just so you know :( it sucks a lot and hopefully I get it back soon

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 29, 2016 at 3:40pm PDT

Filming some videos today 💖

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 25, 2016 at 4:02pm PDT

Woke up like an hour ago good morning guys 😸 how are you doing today? 💕

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 18, 2016 at 9:28am PDT

💖✨

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 15, 2016 at 12:41pm PDT

In Disneyland ✨💫

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 9, 2016 at 12:58pm PDT

Love you guys 💜

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Oct 2, 2016 at 1:14pm PDT

Hey guys I uploaded a new video yesterday where I text prank my mom 💜 link in my bio to check it out

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Sep 30, 2016 at 5:02pm PDT

Hey guys I uploaded a new q and a video yesterday ☺️ link in my bio to watch

A photo posted by Eugenia Cooney (@eugeniacooney) on Sep 23, 2016 at 6:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!