Foto: Vida Press

2. maijā savu 65. dzimšanas dienu atzīmēja Itālijas ikona, modes nama "Versace" impērijas mantiniece Donatella Versače.

Pēc tam, kad 1997. gadā tika noslepkavots slavenais dizaineris Džanni Versače, māsa Donatella kļuva par viņa izveidotā modes nama izpilddirektori, kur iepriekš bija viceprezidentes amatā.

Pēc Džanni nāves viņa un brālis Santo turpināja Džanni darbu, veidojot arvien jaunas kolekcijas. Zīmols dzīvo joprojām, lai gan 2018. gadā Donatella impēriju pārdeva. Viņa joprojām ir "Versace" produkcijas radīšanā iesaistīta.

Pati Donatella ne reizi vien nonākusi aprunātāju mēlēs. Pirmkārt, viņu nevar nepamanīt. Otrkārt, Versačes daudzās plastikas operācijas un mūžam viņai pārmestais tievums. Versače zināma arī kā kaislīga smēķētāja, kas daudz ticis apspriests viņas vizuālā izskata kontekstā.

Treškārt, viņa, sagaidot savu 65. jubileju, joprojām aktīva gan darbā, gan sabiedriskajā dzīvē, gan šobrīd tik aktuālajos sociālajos tīklos.

Privātajā dzīvē Versače ir divu bērnu mamma. 33 gadus vecā meita Allegra turpina dzimtas kaisli uz modi un ir prezidente "Versace" zīmolvedībā, bet par 1989. gadā dzimušā Daniela gaitām informācijas tikpat kā nav.

Donatella bijusi divreiz precējusies – pirmā laulība ilga 17 gadus, otrā tikai vienu gadu. Viņa darbojas arī kā patronese mūziķa Eltona Džona izveidotajā AIDS fondā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!