Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ tirdzniecības centrā Galerija Centrs norisinājās veikala Ecco pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijas pasākums, kurā piedalījās arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas.

Dalībai kurpju mērīšanas pasākumā bija piekritusi skaistumkopšanas salona vadītāja Binnija Ārberga (attēlā pa labi), dietoloģe Lolita Neimane un kūku meistare Liene Tomsone.

Pasākuma laikā dāmas atraktīvā veidā viena otrai piemeklēja apavus, kuri, viņuprāt, ir piemēroti gan sezonai, gan dāmas ikdienas ritējumam.

Liene Tomsone piemeklēja apavus Binnijai, izvēloties sportiska stila sarkanas krāsas apavus un pieskaņotu pleca somu. Liene savu izvēli pamatoja ar Binnijas ikdienas steigu, tādēļ piemeklēja ļoti ērtus apavus gan ikdienai, gan atpūtai brīvā dabā.

Savukārt Binnija apavu izvēli pielāgoja Lolitas būtībai, izvēloties sievišķīgas ķiršu sarkanas augstpapēžu kurpes. Lienei piemeklētie apavi bija lillā tonī, kam Lolita pieskaņoja dzeltenas krāsas pleca somu un jostu, atzīstot, ka arī pati šādu komplektu labprāt izvēlētos savai pavasara garderobei.

Pasākuma izskaņā dāmas diskutēja par būtiskākajiem priekšnoteikumiem, kas jāņem vērā izvēloties apavus pavasarim un vasarai - gan Lolita, gan Binnija atzina, ka būtiskākais apavu izvēlē ir to kvalitāte un uzņēmums, kas tos ražo, bet Lienes pirmais priekšnoteikums apavu izvēlē ir to dizains, kam seko pārējo faktoru izvērtēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!