Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 12. augustā, televīzijas kanāla TV3 zvaigznes pulcējās Sapņu fabrikā, kur norisinājās jaunās sezonas atklāšanas burziņš. Uz sanākušo viesu fona īpaši izcēlās raidījumu vadītāja Anna Rozīte (attēlā), kura pārsteidza ar pikantu tērpu.

Par godu jaunajai sezonai tika filmēts TV spēles Es mīlu tevi Latvija īpašais ieraksts, kurā piedalījās un skatītāju rindās pulcējās kanāla populārākās "sejas" un dažādu raidījumu vadītāji. Gandrīz visi bija piedomājuši pie sava apģērba un glīti saposušies, bet Rozīte šoreiz pārspēja savus kolēģus.

Annas apģērbs bija ieturēts tumšos toņos, un raidījumu vadītāja šo ansambli bija papildinājusi arī ar melniem aksesuāriem. Rozīte bija tērpusies biksēs, kurām pieskaņojusi caurspīdīgu, provokatīvu topiņu, zem kura varēja manīt melnu krūšturi.

Rozītes pikantā blūzīte, zem kuras visā krāšņumā bija redzama apakšveļa, pievērsa visu pasākuma viesu skatienus, un Annas tērps izpelnījās ne tikai kolēģu ievērību un komplimentus, bet arī fotogrāfu uzmanību.

Sanākušo viesu vidū bija tādi televīzijas sfēras pārstāvji kā Valters Krauze, Jana Duļevska, Artūrs Skrastiņš, Baiba Sipeniece-Gavare, Kristīne Žilde, Arnis Krauze, Edijs Bošs, Ilze Jaunalksne un vēl daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!