Foto: Privātais arhīvs

Krievu primadonna, estrādes dīva Alla Pugačova saviem teju trīs miljoniem sekotāju "Instagram" platformā parādījusi savu seju tuvplānā un apcerējusi grumbiņu parādīšanos.

72 gadus vecā estrādes dīva Pugačova trešdienas rītā "Instagram" vietnē publiskojusi selfiju, kas zibenīgi kļuvis ārkārtīgi populārs – vairāk nekā 100 tūkstoši "laiku" pāris stundu laikā. Attēlā viņa parādījusi savu seju tuvplānā un bez kosmētikas.

Dzīvespriecīgā māksliniece vēstījumā iekļāvusi ziņu par pirmajām novecošanās pazīmēm.

"Lūk, jau grumbiņas zem acīm. Bet ko – pavisam nesmaidīt, vai? Kā to izdarīt? Ja mūsu pils ir pilna prieka? Lai tās grumbiņas parādās, nekādu problēmu!" Pugačovas vēstījumu ar sirsniņas simbolu uzreiz novērtējis viņas vīrs, komiķis Maksims Galkins.

Galkins un Pugačova savus sekotājus instagramā regulāri priecē ar sadzīves ainiņām no savas muižas Piemaskavā – ģimenē valda acīmredzama saskaņa, mīlestība un daudz prieka. Pāris audzina dvīņus, pirmklasniekus Hariju un Lizu, un tieši bērnu jautrības veido lielu daļu virtuālā satura.

Kā zināms, Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu apprecējās 2011. gadā. Galkinam šīs ir pirmās laulības, bet Pugačovai piektās. 2013. gadā surogātmāte pārim dzemdēja dvīņus, un Galkins kādā intervijā šogad atklāja, ka Pugačova ir izcila māte. Galkins ir 27 gadus jaunāks par Pugačovu.

Arī Krievijas tabloīdi regulāri apraksta estrādes dīvas "mūžīgo jaunību", proti, neraugoties uz cienījamo gadu skaitu, viņa joprojām izskatās lieliski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!